Klímaszerelés Budapesten és környékén

Küldetésünk

Fő feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek megtalálni a legmegfelelőbb klíma készüléket, valamint szakszerű kivitelezést nyújtani. Fő területeink Budapest és környéke.

A klímaszerelés előtt minden esetben a készülék kiválasztása és helyszíni felmérés szükséges. Segítünk az ingatlan adottságaihoz kiválasztani a legoptimálisabb készüléket teljesítményben illetve designra.

Klíma szerelés Diósd fujitsu

Klímaszerelés folyamata

1. Helyszíni Felmérés, egyeztetés

A klímaszerelés egy több lépcsős folyamat. A klímaszerelés elvégzése előtt minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, ahol közösen meghatározzuk az ingatlan lehetőségeit és a megrendelő igényeit. A felméréskor már látjuk milyen készülékek, azok, amik a legjobb megoldást tudják nyújtani Önnek. A klíma készülékekről és a klímaszerelés munkadíjáról, e-mailben értesítjük Ügyfelünket.

2. Klímatelepítés

A klímaszerelés során, első lépésben a beltéri egység konzolját rögzítjük fel a falra, majd a vegytiszta szigetelt rézcsövek, elektromos kábelek illetve kondenzvíz útvonalának kiépítése következik dekorcsatornában, vagy az előre megbeszélt módon falhoronyban. A klíma készülék felszerelése minimum egy faláttörést tartalmaz. A faláttörést követően a klíma készülék kültéri egység fali tartókonzolját felszereljük az előre megbeszélt helyre.
A klíma szerelés következő része a légkondicionáló beltéri és kültéri egységet összekötő rézcső pár összekötésével folytatódik. Az elektromos betáplálás kiépítése a megrendelő által biztosított 230 V-os fali csatlakozó aljzatról vagy direkt bekötéssel történik.

3. Klímatelepítés vége

Amennyiben a beltéri és kültéri egységek felszerelése elkészült, utána következik az elektromos kábelek bekötése, majd a készülék, illetve a csőrendszer vákuumozása és hűtőközeggel való feltöltése. A kültéri egység már tartalmazza a hűtőközeget, ami egy kisebb rendszer csővezetékeibe elegendő, de vannak esetek, amikor a csőhosszak igénylik a hűtőközeg utántöltést. Amennyiben minden rendben zajlott, a készülék elindítható, aminek működését nyomásmérő műszerekkel ellenőrzünk.

Forgalmazott márkáink

A split klíma készülékek otthoni, irodai, üzleti és technológiai hűtésre és fűtésre is tökéletesek. 

Fisher klíma

Ha Ön a Fisher inverteres klíma készülék mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az energiatakarékosság előnyeit is élvezheti egyben.

Fujitsu klíma

A Fujitsu név a légkondicionáló gyártásban már régóta híres és prémium termékeket gyárt elérhető áron. A népszerűségének oka a kitűnő minőség, kiváló ár-érték arány, széles modell választék, gazdaságos működés és a jó szerelhetőség.

Daikin Klíma

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre.

Klímaszerelés Budapest és környéke

Referenciák

Klímaszerelés árak

Budapesten és környékén dolgozunk. Egyedi rendelés esetén akár országosan is. 

Fizetés: Készpénz, Átutalás
Minden esetben, elektronikus számlát küldünk, így nem veszik el a számla sem! Az árak bruttó árak! Nincs rejtett költség!

Az ár tartalmazza:

* Klíma, hőszivattyú telepítéskor a helyszíni felmérés díja bruttó 10.000 Ft. A felmérés díja jóváírásra kerül a későbbi megrendelés esetén!

* A 3 méteres csőhossz felett minden megkezdett méter bruttó 13.000 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

* Klímaszerelés és az ehhez kapcsolódó beszerelésről, telepítésről, előcsövezésről szóló áraink tájékoztató jellegűek.

* Horonymarás, klíma előcsövezés esetén (falban elvezetett vezeték esetén az árak változnak)

* Nem Cégünktől vásárolt klíma készülékek szerelésére és beüzemelésére kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Kérjen egyedi árajánlatot!

Vélemények

Csuzdi Péter vagyok 30 éves vállalkozó, klímaszerelő.

Cégem megalapítása előtt egy Daikin partnernél voltam klíma és hőszivattyú szerelő. Itt tanultam meg igazán a szakmát és utána alapítottam meg a cégemet. Mint az életemben úgy a munkámban is mindig a maximumra törekszek, nem adom fel a kihívásokat. 

2017 óta vagyok hivatalosan klíma és hőszivattyú szerelő. A lelkiismeretes munkámnak köszönhetően nagyon sok a pozitív vélemény és a rengeteg megkeresés. Igyekszek mindig megoldást találni az ügyfeleimnek, egyedi igények felmerülése kapcsán is. Köszönöm az Ügyfeleim eddigi bizalmát!