Hőszivattyú telepítés Budapesten és környékén

Küldetésünk

Hivatalos beüzemelő és telepítői vizsgával rendelkezünk a Panasonic, Fujitsu, Fisher készülékekre!

Fő feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek megtalálni a legmegfelelőbb hőszivattyú készüléket, valamint szakszerű kivitelezést nyújtani. Fő területeink Budapest és környéke.

A hőszivattyú telepítés előtt minden esetben a készülék kiválasztása és helyszíni felmérés szükséges. 

Új építésű ingatlan esetében, gépészet, energetikai tervek szükségesek. Segítünk az ingatlan adottságaihoz kiválasztani a legoptimálisabb készüléket.

Hőszivattyú telepítés folyamata

1. Felmérés, egyeztetés

A hőszivattyú kivitelezés egy több lépcsős folyamat. A hőszivattyú szerelés elvégzése előtt minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, ahol közösen meghatározzuk az ingatlan lehetőségeit és a megrendelő igényeit. A felméréskor már látjuk milyen készülékek, azok, amik a legjobb megoldást tudják nyújtani Önnek. A hőszivattyú készülékekről és a hőszivattyú szerelés munkadíjáról, e-mailben értesítjük Ügyfelünket.
Új építésű ingatlan esetén a meglévő tervek alapján dolgozunk.

2. Hőszivattyú TELEPÍTÉS

A hőszivattyú szerelés során, első lépésben a beltéri egységet rögzítjük fel a falra vagy egybeépített készülék esetén, a megbeszélt helyre tesszük.
A vegytiszta szigetelt rézcsövek, elektromos kábelek útvonalának kiépítése következik, dekorcsatornában, vagy az előre megbeszélt módon falhoronyban.
A hőszivattyú felszerelése, minimum egy faláttörést tartalmaz. A faláttörést követően a hőszivattyú készülék kültéri egység fali tartókonzolját felszereljük az előre megbeszélt helyre vagy talpas konzolra. (Utóbbit ajánljuk!)
A hőszivattyú szerelés következő része a beltéri és kültéri egységet összekötő rézcső pár összekötésével folytatódik (19mm-es szigeteléssel!), majd a kommunikációs kábel bekötését végezzük el.
Az elektromos betáplálás kiépítése a megrendelő által biztosított 1 vagy 3 fázis direkt bekötéssel történik.

3. Takarítás, Papírozás, készülék bemutatása

Természetesen össze takarítunk magunk után egy ipari porszívóval, illetve munka közben is takarítunk folyamatosan, ahogy tudunk.
Miután összetakarítottunk, át adjuk a telepítési tanúsítványokat, egyéb készülékhez tartozó papírokat. Majd megmutatjuk a készülék helyes használatát a megrendelőnek. A számlát minden esetben elektronikusan küldjük.

Forgalmazott márkáink

A hőszivattyú készülékek otthoni fűtésre, hűtésre és melegvíz készítésre tökéletesek. 

Panasonic Aquarea

Csökkentett zajszinttel, fokozott kényelemmel és hatékonysággal az Aquarea hőszivattyúk új generációja kiterjedt technológiai fejlesztéseket kínál, miközben megőrzi a Panasonic Aquarea termékcsalád erősségeit.

Fujitsu Waterstage

A Fujitsu név a hőszivattyú gyártásban már régóta híres és prémium termékeket gyárt elérhető áron. A népszerűségének oka a kitűnő minőség, kiváló ár-érték arány, széles modell választék, gazdaságos működés és a jó szerelhetőség. 5-16kW-ig.

Fisher e-HeatR

Levegő-víz hőszivattyúk felhasználóbarát kezelőfelülettel. Komplett rendszerként fűt, hűt és biztosítja a meleg víz ellátást. 8kW- 16kW-ig

Hőszivattyú telepítés Budapest és környéke

Referenciák

Hőszivattyú szerelés árak

Budapesten és környékén dolgozunk. Egyedi rendelés esetén akár országosan is. 

Fizetés: Készpénz, Átutalás
Minden esetben, elektronikus számlát küldünk, így nem veszik el a számla sem! Az árak bruttó árak! Nincs rejtett költség!

Minden ingatlan egyedi, így csak felmérés után tudunk adni árajánlatot!

Hőszivattyú telepítéskor a helyszíni felmérés díja bruttó 10.000 Ft. A felmérés díja jóváírásra kerül a későbbi megrendelés esetén!

*Horonymarás, előcsövezés esetén (falban elvezetett vezeték esetén az árak változnak)

*Nem Cégünktől vásárolt hőszivattyú készülékek szerelésére és beüzemelésére kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén

Kérjen egyedi árajánlatot!

Vélemények

Csuzdi Péter vagyok 30 éves vállalkozó, klímaszerelő.

Cégem megalapítása előtt egy Daikin partnernél voltam klíma és hőszivattyú szerelő. Itt tanultam meg igazán a szakmát és utána alapítottam meg a cégemet. Mint az életemben úgy a munkámban is mindig a maximumra törekszek, nem adom fel a kihívásokat. 

2017 óta vagyok hivatalosan klíma és hőszivattyú szerelő. A lelkiismeretes munkámnak köszönhetően nagyon sok a pozitív vélemény és a rengeteg megkeresés. Igyekszek mindig megoldást találni az ügyfeleimnek, egyedi igények felmerülése kapcsán is. Köszönöm az Ügyfeleim eddigi bizalmát!